Yalçın, “Yoğurtlara kıvam artırması ve su tutması için jelatin ekleniyor.

Millete domuz yediriyorlar.

Yalçın, “Yoğurtlara kıvam artırması ve su tutması için jelatin ekleniyor. Jelatinin çoğunlukla domuz derisinden elde edildiğini kaç kişi biliyor? Hangi yiyeceklere domuz katkı maddesi konduğunu ayrıntılı yazdım, insanımız bilsin” dedi.

Yıllardır Yamyam Tavuk Yiyoruz!” haberini hatırladınız mı? Geçen sene imza attığım bu haberi uzun süre takip etmiştim. Tavuk diye aslında civciv yediğimizi, bu hayvancıkların kendi artıklarıyla beslendiğini filan yazmıştım. Tüm ısrarlarıma rağmen konuyla ilgili ne Sağlık Bakanlığı’ndan, ne de Tarım Bakanlığı’ndan bir yetkiliye ulaşıp, görüş alamamıştım! Mesele şimdi anlaşıldı!

Tombik

Devam ediyoruz…

– Sağlığımızı yakından ilgilendiren konuları anlatırken birden karşımıza meselenin politik sebeplerini çıkarıyorsunuz. Özellikle de büyük şirketler tarafından fonlanan derneklerin-vakıfların yaptıklarına şaşırıp kalıyorsunuz…
Gıda teröristlerini” pazara sokan perde arkasındaki baronların amaçlarını yazıyorsanız bunun ideolojisini anlatmak zorundasınız. Şu tesadüf olabilir mi:
Buğdayın genetiğiyle kim oynadı: Rockefeller!
Mısırın genetiğiyle kim oynadı: Rockefeller!
Pirincin genetiğiyle kim oynadı: Rockefeller!
Tavuğun genetiğiyle kim oynadı: Rockefeller!
Liste uzun… GDO’nun öncüsü kim: Rockefeller!

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks