Yeni Dünya Teorileri.

Öyle teoriler ortaya atılmaya başlandı ki, “İnsanoğlu sahip olduğu dünyayı ve hayatı yargılamaya başladı…” desem yalan olur.

Çünkü öyle görünüyor ki; İnsanoğlu sahip olduğu hayattan ve inançtan önce yaşamış olduğu dünyayı ve evreni yargılamaya başlamış.  Halbuki önce kendisini yargılasa bir takım durumları yargılamasına gerek kalmayacak.Ama bunu bir türlü yapamıyor. Bunun sebepleri olmalı… Neyse bu sebepler saymakla bitmez. Biz inernetle devam edelim.

İnternet hayatımıza girdiğinden beri yeni teoriler ve yeni iddialar hatta sadece internet ortamında yeni diziler görmeye başladık. Eee tabi normal çünkü hayatımıza gerçek görselliği yok edecek bir kamera teknolojisi girdi.

Tombik

Ben her tarafta kamera var diyorum insanlar inanmıyor. İnananlar da aman olsun diyorlar. Algılamakta zorlanıyorum. Artık herkes bir video çeker olmuş ve herkes ile paylaşıyorlar. Yalnız ne hikmetse bir çok gereksiz videolar ortalık da populer olurken gerekli olan videolar hiç bir zaman ortalıkta görünmüyor.

Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Yanlız benim yazdıklarım yeni bir dünya teorisi değil, bilginiz olsun… Biz asla sizin için detaylara girmiyoruz. Çünkü detaylar insanın kendisindedir. Eğer biz yazdığımız ve savunduğumuz durumların detayına girer isek sizi yönlendirmiş oluruz. Ve sizde özgür karar veremezsiniz. Bundan dolayıdır ki hayat ve dünya ile ilgili ortaya bir çok teori atılmış ve atılmaktadır. Bunlardan en ama en önemlisi ve ilginci dünyanın düz olduğu ve NASA nın yüz yıllarca insanlığı kandırdığıdır.

Bu teori bana sanki yeniden doğmuşum hissi verdi. Siz, bu teoriyi detaylandırabilir parçalara ayırıp etrafınıza servis edebilirsiniz. Biz detaylar inince kendimizi çok kötü hissettik.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks