Yerli üretim yol süpürme aracı KDM AGA 2500, 2018 yılına iddialı pazar hedefi ile girdi.

Hijyen herkülü.

Yerli üretim yol süpürme aracı KDM AGA 2500, 2018 yılına iddialı pazar hedefi ile girdi. 2017 yılının son aylarında üretimine başlanan ‘Hijyen herkülü’ araçtan, yeni yılda 50 adet üretilmesi hedefleniyor. Fiyatı ve yakıttaki cimriliği ile dikkat çeken KDM AGA 2500’e, Türkiye’nin birçok bölgesinden talep var.

Fiyatı ve yakıttaki cimriliği ile dikkat çeken KDM AGA 2500’e, Türkiye’nin birçok bölgesinden talep var.

Tombik

Albayrak Holding’in bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kademe Atık Teknolojileri, 2018 yılına iddialı bir başlangıç yaptı. Yüzde 80 yerlilik oranıyla üretilen yol süpürme aracı KDM AGA 2500 Serisi, modüler yapısı ve ergonomisiyle dikkat çekiyor. 2017’de ilk 6 siparişini teslim eden Kademe Atık Teknolojileri, 2018 yılında 50 araç satarak bu alanda Türkiye’nin en iddialı üreticisi olmak istiyor. Fiyatı ve yakıttaki cimriliği ile dikkat çeken KDM AGA 2500’e, Türkiye’nin birçok bölgesinden talep var.

MİLLİ ÜRETİM İLE CARİ AÇIĞA KATKI

Kademe Atık Teknolojileri Genel Müdürü Kenan Çelik, çarpıcı bilgiler paylaştı. Çelik, bu segment araç pazarında sektörü domine eden bir şirket olacaklarını söyledi. Türkiye pazarından yüzde 25’lik pazar payı alarak başarılarını taçlandırmak istediklerini belirten Genel Müdür Çelik, “Hızlı ilerleyişimiz sürecek” dedi. Türkiye piyasasında Fransız, İngiliz ve Alman araçlarının en çok satılanlar arasında yer aldığını söyleyen Çelik, yerli ürünün piyasaya daha da geniş ölçekli girmesi ile ithalatı durdurarak cari açığa önemli katkı sağlayacağını kaydetti.

Detaylar
HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks