Yıllardır uzaylılar ve UFO’larla ilgili birçok haber yapıldı.

Ruslar uzaylılarla anlaşma yapmışlar.

Ruslar uzaylılarla anlaşma yapmışlar.

Yıllardır uzaylılar ve UFO’larla ilgili birçok haber yapıldı. Kamuoyuna sunulan kanıtlar içinse sahte denildi. UFO uzmanları ise gerçeklerin saklandığını ve hatta uzaylıların insanlar arasında dolaştığını iddia ediyor. Bu konuda Amerika dışında Rusya’da da önemli olayların yaşandığı belirtiliyor. Rusların uzaylılarla anlaşma yaptığına dair iddialar var. İşte bahsedilen o olaylar…

Uzayda insanlardan başka canlıların olduğu yıllardan beridir merak konusu. Uzaylılar tarafından kaçırılan insanlar, açıklanamayan uçan cisimler ve daha birçok olay var. Ancak tam olarak hiçbiri kesin şekilde kanıtlanamadı.

Tombik

En çok konuşulan olaylardan birisi ise Roswell oldu. 1947 yılında Amerika’nın New Mexico eyaletinde Roswell’a bir UFO’nun düştüğü iddia edilmişti. Roswell vakası filmlere, dizilere, belgesellere konu oldu. Roswell’la ilgili otopsi videoları ve raporları internete sızmış olsa da, bunların birer düzmece olduğu belirtildi.

İLK İLETİŞİM 1942’TE GERÇEKLEŞTİ

Amerika dışında Rusya’da da UFO’larla ilgili ilginç olaylar var. Beforeitsnews sitesi Rusya’da yaşanan UFO ve uzaylılarla ilgili bazı olayları bir araya getirip yayınladı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks