Zuckerberg’in yüzen sarayı.

Dünyadan saklıyordu Hürriyet Gazetesi buldu! İşte Zuckerberg’in yüzen sarayı.

74 milyar dolarlık servete sahip Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg’in 5 aydır dünyadan gizlediği 107 metrelik yüzen sarayını Hürriyet buldu. Zuckerberg, eylülde Monako’da liste fiyatı 195 milyon dolar olan ‘Ulysses’ isimli tekneyi beğenip pazarlıkla 150 milyon dolara almış. Teknenin içinde helikopterden, 24 metrelik yardımcı tekneye, 4×4 otomobilden, motosiklete kadar yok yok.

Zuckerberg’in yüzen sarayı.

Tombik

521 milyar dolarlık piyasa değeriyle dünyanın en büyük şirketlerinden biri durumundaki Facebook’un Kurucusu ve CEO’su Mark Zuckerberg’in liste fiyatı 195 milyon dolar olan 107 metrelik ultra lüks bir tekne aldığı ortaya çıktı. Dünyadan saklıyordu Hürriyet buldu İşte Zuckerberg’in yüzen sarayı.

Dünyada sadece Hürriyet’in elde ettiği bilgilere göre 74 milyar dolarlık servete sahip Zuckerberg tekneyi Eylül ayında Monako’da düzenlenen fuardan önce görüp beğenmiş ve gizlice satın almış. Liste fiyatından indirim yaptırdığı söylenen Zuckerberg’in bu ultra lüks tekne için yaklaşık 150 milyon dolar ödediği belirtiliyor. 5 aydır bu tekneyi kullanan Zuckerberg yeni oyuncağıyla geçtiğimiz ay Pasifik’te görülmüş.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks